Paardrijden

Zin in een onvergetelijke tocht te paard door de sierras en olijfgaarden van Andalusië?

En  dit op slechts 1 uurtje rijden van onze villa.


 


Is er een mooiere manier om de schitterende, ongerepte natuur van de Axarquía met zijn grillige sierras, lieflijke olijfgaarden en witte dorpen te leren kennen dan vanop de rug van een paard? Op Finca El Mosquin hebben ze tochten voor alle niveaus - van beginners tot geavanceerde ruiters. En dit vanaf 1 uurtje tot en met een 3 dagen durende trektocht, begeleid door professionele gidsen.


Tochten


Deze paardentochten zijn geen doorsnee ‘kop-aan-kont’ routineritjes. Ze rijden door velden en olijfgaarden, waden door rivieren, langs meren en banen daarbij soms hun eigen weg. Waar het kan, maken ze tijd voor een fijne galop, maar altijd met respect voor de paarden. Ze houden altijd het tempo aan van de ruiter met de minste ervaring in de groep. Ze rijden met comfortabele Spaanse of Engelse zadels. Ruiters dragen een lange broek en dichte schoenen. Alle paardrijtochten worden persoonlijk door hun begeleid.


Gelegen op de zuidelijke hellingen van de spectaculaire bergen van de Sierra Almijara, heeft Finca El Mosquin alle attracties van dit natuurpark in hun achtertuin. Bijvoorbeeld de top van La Maroma (2,068 m) kan worden bereikt door een speciale trektocht vanuit hun finca.


Vereisten

 

Maximumgewicht: 85 kilogram voor een volledig uitgeruste ruiter.

Voor eventuele prijzen kan u hen contacteren op hun website :  www.horseriding-andalucia.com

Picknick en frisdranken incl. op alle langere tochten.

In alle excursies van 2 & 3 dagen is het volgende  inbegrepen: Andalusische paarden - gids - volpension-overnachting in hostels, pension of iets dergelijks. Optioneel: Ondersteuningsvoertuig.


Een paardentocht boeken kan u bij Finca El Mosquin minimum 1 dag op voorhand.


Volgende gegevens heeft men nodig :

Uw gewicht

Uw ervaring

Uw gezondheids toestand

en uw verwachtingen


Minimum 1 dag op voorhand boeken is verplicht.


Locatie Finca El Mosquin :

29754 Competa (Malaga)

Andalucia - Spain

GSM nr. : +34 608 658 108

Tel nr. : +34 952 037 058


GPS Coördinaten:

36º50,614´N 3º58,819´W