Wandelen - Fietsen

Wandelen

Wij zijn bevoorrecht met een nationaal park in de omgeving en in de afgelopen jaren is er veel bereikt met de bescherming van wilde vogels en dieren, en niet te vergeten de beperkingen op ontwerpen en ontwikkelen van het gebied.

In Spanje zijn veel bewegwijzerde wandelroutes. Er zijn er honderden, van 2,5 kilometer tot wel 1280 kilometer. Wandelen en wandelen in de bergen zijn twee dingen die ontspannend zijn, ideaal om te ontsnappen aan de drukte en in contact te komen met de natuur.


Meest bruikbare routes zijn die regelmatig gebruikt werden door muildieren die producten vervoerden van Cortijos naar een boerderij en omgekeerd, wie deze route loopt struikelt meteen over deze verlaten boerderij en met verleiding tot het plukken van perziken, sinaasappelen, avocado`s, vijgen, abrikoos, of noten te plukken.

Voor uitgebreide informatie, die wij aanraden over de wandelingen kunt u vinden op wikiloc.com op deze site vindt u waar u de wandelingen kunt vinden, en de wandelingen die u kunt maken rondom Periana, via de website kunt u de kaarten downloaden. Hier vindt u ook nog enige wandelroutes : www.visitcostadelsol.com


Georganiseerde wandeluitstappen:  Salamandra


Fietsen


Wilt u Málaga leren kennen op de fiets, een mountainbiketocht maken door de bergen van Málaga, of wilt u het prachtige landschap van Andalusië of de bekende "pueblos blancos" – de witte dorpjes – ontdekken op de fiets? Wij kunnen u alles bieden wat u nodig heeft voor uw volgende fietsvakanties om Málaga en de omgeving te kunnen ontdekken op de fiets!


Fietsverhuur / Electrische fietsen Torre del Mar :  Biciterraneo


Wilt u ook een begeleide fietstour maken door Málaga of Marbella om de mooiste plekken en hoogtepunten te zie van het land? Wij bieden verschillende thema fietstours met gids aan in Málaga, Marbella en Andalusië. Tours door het historische centrum van Málaga, door de bergen van Málaga "de Monted de Málaga" en omgeving, culinaire tours en meer begeleide fietstours door Andalusië, inclusief transport en gids.


Deze worden u aangeboden door : Bike2Malaga